دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ: آمریکا توانست ابوبکر بغدادی را بکشد

رئیس‌جمهور آمریکا یک نشست خبری در کاخ سفید مدعی شد که واشنگتن «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش را در شمال غرب سوریه کشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از ساعت‌ها گمانه‌زنی رسانه‌ای و انتشار خبرها درباره کشته شدن «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش، دونالد ترامپ یک نشست خبری در کاخ سفید ترتیب داد و گفت که او «مثل یک سگ مُرد».

 

نشریه «نیوزویک» بامداد امروز (یکشنبه) به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی از عملیات بالگردی نیروهای ویژه ارتش این کشور در استان «ادلب» سوریه علیه «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی «داعش» خبر داده و نوشته است که واشنگتن «با اطمینان بالا» معتقد است که بغدادی در این حمله کشته شده است.

 

با گذشت چندین ساعت از انتشار این خبر، خبرنگار شبکه فاکس نیوز خبر داد که هویت جسد سرکرده گروهک تروریستی داعش تایید شده است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در ابتدای این نشست خبری مدعی شد که آمریکا توانست ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش را از بین ببرد.

 

به ادعای او، دولت آمریکا طی سال‌های اخیر بعد از از بین بردن خلافت ادعایی داعش در سوریه و عراق، در جستجو برای یافتن و از بین بردن البغدادی بوده است.

 

دونالد ترامپ مدعی شد که «جهان امروز با کشتن ابوبکر البغدادی به یک مکان امن‌تر تبدیل شده است».

 

رئیس‌جمهور آمریکا در این نشست خبری از روسیه، ترکیه، عراق و کُردهای سوری برای کمک به واشنگتن برای هدف قرار دادن البغدادی تشکر کرد.

 

ترامپ درباره کمک‌ روسیه به عملیات ادعایی آمریکا در سوریه علیه البغداید گفت: «روسیه عالی بود، آنها به ما در انجام پرواز از بخشی از مناطق تحت کنترل آنها در سوریه کمک کردند. عراق هم عالی بود».

 

وی درباره کشته شدن سرکرده داعش هم گفت که البغدادی «مانند یک سگ کشته شد، او اصلا مرگی قهرمانانه نداشت و مثل یک بزدل کشته شد و موقع کشته شدن، گریه می‌کرد و زار می‌زد».

 

رئیس‌جمهور آمریکا از عراق و همچنین کُردهای سوری به خاطر کمک اطلاعاتی به عملیات واشنگتن برای هدف قرار دادن مخفیگاه البغدادی تشکر کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار